Problémy s twitch.tv

Odpovědět
no avatar
lennycom
Příspěvky: 40
Registrován: 04.06.2016, 06:12
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 11:59

zdravím, tak informuji jak to dál vypadá , včera volali technici a nic jsem s nimi nevyresil , bylo znát že to chtěj mít z krku řekli že je u nich vše ok a tím to defakto zkončilo.

Teď se chci zeptat , možná blbě a nesmyslně, ale nepomohlo by mi kdybych nastavil VPN připojení . Neznám to do podrobna ale co jsem zatim četl tak by to mělo fungovat jako jakýsi tunel přimo na ten server twitche. Nebo je to jinak? Řeším to z důvodu že jsem četl na twitchi že pokud nemá providera přimé připojení na server tak je problém. coz jsem videl pres ten trade kde to jelo asi pres dvacet serveru .. timto bych to mohl vyresit ale nevim jestli to tak opravdu funguje.
Naposledy upravil(a) lennycom dne 10.06.2016, 12:02, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 12:01

a z twitche ti odpověděli co?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
lennycom
Příspěvky: 40
Registrován: 04.06.2016, 06:12
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 12:03

z twitche nic.. jen na prvni zpravu ale to byla automatika odpoved pro lidi co jim nejde sledovat stream. jeste jsem editoval svuj přispěvek ,. co říkáš na tu VPN?

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 12:07

tak to zkus, stáhni operu, zapni vpn a dej vědět :) je k tomu streamování snad potřeba prohlížeč, ne? nikdy sem to nedělal :D
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
lennycom
Příspěvky: 40
Registrován: 04.06.2016, 06:12
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 12:11

jj je tam treba prohlížeč a proč operu zrovna? to je jedno pres ktery pojedu ve vztahu k tomu VPN ne? Mě jen zajímalo jestli ta teorie toho VPN je tak jak jsem zde napsal. Jinak ještě další věc , slyšel jsem že twitch reguluju servery dle views a uspešnosti kterou ten daný streamer ma . Pokud nejsi TOP hodí tě na low server. Bylo by to docela logické kdybych nevidel pár streameru co mají jednoho diváka a jedou na vysoky bitrate bez loadingu. Ta VPN mě zajíma doufam ze si s tim nemohu ten net nejak rozesrat nastaveni je někde ve win vid? mam desítky tak to snad najdu. Samozřejmě pak dám hned vědět

já jen vidím že síti narozdíl ode mě rozumíš odborněji tak jsem chtěl potvrzení že by to teoretiky takto mohlo fungovat :)

proč jsi zminoval zrovna tu OPERU?

jinak zde jsem nasel odkaz nanastaveni VPN nikdy jsem to nedelal http://www.iach.cz/zss/vpn/vpn-w7.htm

v jednom z kroku nastavuji nazev adresy jako vpn.iach.cz nevim jestli tato adresa je defaultní nebo tam dávám nejakou jinou dle sveho providera?

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 12:23

ty fakt vymejšlíš hrozný blbosti :roll:
počkej, až ti odpovědí z twitche
když ti z centria řeknou, že u nich problém neviděj, tak se tomu ani moc nedivim
řikals přece, že stream na youtube ti funguje bez problémů a všechno ostatní taky
jestli chceš zkoušet vpn, tak na vpn se používá opera, protože jiný prohlížeče tuhle funkci v sobě nemají
http://www.opera.com/blogs/desktop/2016 ... ndows-mac/
nastavení ve windows je ti na prd, když máš v cestě router, to bys musel nastavovat v něm, pokud tu funkci podporuje, ale na to se vykašli
pokud je ke streamování potřeba prohlížeč, zapni vpn v něm a jeď přes něj
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
lennycom
Příspěvky: 40
Registrován: 04.06.2016, 06:12
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 13:07

no tak nikdo mi neporadí. Co dalšího mám dělat tak se snažím stále vyhledávat nějaké info co s tim.

Twitch udájně dle diskuzí už neodpoví.

A jinak v záloze mám pak ještě lepší řešení než support na twtich. Našel jsem přímo formulář pro můj problém . Kdyby někdo někdy potřeboval tak ho sem postuju. https://www.reddit.com/r/Twitch/comment ... egathread/ formulář je v odkazu v článku , článek řeší můj problém.

Ok udělám to jak říkáš přes tu Operu.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 13:10

ještě dva nápady / úvahy
1) proč nezkusíš streamovat teď z jiný sítě, abys vyloučil vliv centria? :)
2) pokud twitch na svý uživatele se** a neodpovídá, proč nepoužíváš jenom youtube?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
lennycom
Příspěvky: 40
Registrován: 04.06.2016, 06:12
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 17:35

protože streamovat jinde nez na twitchi je k ničemu když nemáš diváky.

mohl by si mi prosím poradit co zadat do te adresy VPN? musim zadat nejaky VPN server na který se chci pripojit?

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s twitch.tv

10.06.2016, 17:37

jenom zaškrtneš enable vpn a tim je to vyřešený
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Odpovědět