Stránka 1 z 1

Rychlost Barrandov

Napsal: 14.07.2015, 20:43
od Jarozoubek
Poslední dobou zaznamenávám na našem internetu dost časté výpadky a rychlost se rovná běhu stařenky přes přechod, hlavně mobilních přístrojích. Původně jsem si myslel, že jde o chybu routeru, který již není nejmladší, tak jsem router vyměnil o něco mladší. ukázalo se, že to nemá žádný vliv a tak jsem naivně vyměnil u centria i switch. A stále nic. Tak jsem se dnes rozhodl si koupit nový router a tak jsem i učinil. Opět velké hnědé hov**. Internet stále nejde a já už jsem jednou nohou v Bohnicích. Bydlím na Barrandově, ulice Pražského. Má někdo podobný problém, nebo zná někdo nějaké řešení? Díky

Re: Rychlost Barrandov

Napsal: 14.07.2015, 21:46
od x-rated
a neni zavirovanej počítač? že by to zatížilo celej internet, pořece jenom 15 Mb/s je celkem málo
co máš teď vůbec za antivir? :)

Re: Rychlost Barrandov

Napsal: 15.07.2015, 09:04
od Jarozoubek
Jeden nejspíše zavirovanej počítač v síti byl, ale už není. A i tak to moc nefunguje. Já na svém počítači mám Avast. Problém ale je nejvíce u mobilních zařízení. Mobily Samsung a Lenovo. Tam je problém dost často s načtením Ip adresy. a když už se připojí, rychlost je minimální, takřka nulová. Dost často vyprší čas na načtení.

Teď jsem otestoval počítač i domácí síť proti virům a podobné havěti a nic mi to nenašlo.

Re: Rychlost Barrandov

Napsal: 15.07.2015, 09:20
od x-rated
a speedtest na počítači je v pořádku?
aby nakonec jedinej problém nebyl v zarušenosti wifi :D pak jedině zkusit wifi analyzer a podle potřeby nastavit v routeru volnější kanál

Re: Rychlost Barrandov

Napsal: 15.07.2015, 09:47
od Jarozoubek
Obrázek
Bez názvu.png
Bez názvu.png (181.56 KiB) Zobrazeno 1270 x

Re: Rychlost Barrandov

Napsal: 15.07.2015, 09:57
od x-rated
no lepší by bylo to vzít přes wifi analyzer z těch mobilů, notebook žádnej problém nemá :)
každopádně v internetu samotnym problém taky neni, ten frčí až nečekaně dobře

Re: Rychlost Barrandov

Napsal: 15.07.2015, 19:22
od x-rated
tak co, jak to vypadá přes wifi analyzer z těch mobilů? :) jestli neni kopeček tvý sítě až úplně nahoře, tak je tam holt rušení
http://screenshot.cz/2GUGO/analyzer.png
jinak na androidu se fotí kombinací volume down + power