Rychlost Barrandov

Odpovědět
no avatar
Jarozoubek
Příspěvky: 3
Registrován: 14.07.2015, 20:19
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám

Rychlost Barrandov

14.07.2015, 20:43

Poslední dobou zaznamenávám na našem internetu dost časté výpadky a rychlost se rovná běhu stařenky přes přechod, hlavně mobilních přístrojích. Původně jsem si myslel, že jde o chybu routeru, který již není nejmladší, tak jsem router vyměnil o něco mladší. ukázalo se, že to nemá žádný vliv a tak jsem naivně vyměnil u centria i switch. A stále nic. Tak jsem se dnes rozhodl si koupit nový router a tak jsem i učinil. Opět velké hnědé hov**. Internet stále nejde a já už jsem jednou nohou v Bohnicích. Bydlím na Barrandově, ulice Pražského. Má někdo podobný problém, nebo zná někdo nějaké řešení? Díky

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1449
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: mám
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost Barrandov

14.07.2015, 21:46

a neni zavirovanej počítač? že by to zatížilo celej internet, pořece jenom 15 Mb/s je celkem málo
co máš teď vůbec za antivir? :)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Jarozoubek
Příspěvky: 3
Registrován: 14.07.2015, 20:19
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám

Re: Rychlost Barrandov

15.07.2015, 09:04

Jeden nejspíše zavirovanej počítač v síti byl, ale už není. A i tak to moc nefunguje. Já na svém počítači mám Avast. Problém ale je nejvíce u mobilních zařízení. Mobily Samsung a Lenovo. Tam je problém dost často s načtením Ip adresy. a když už se připojí, rychlost je minimální, takřka nulová. Dost často vyprší čas na načtení.

Teď jsem otestoval počítač i domácí síť proti virům a podobné havěti a nic mi to nenašlo.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1449
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: mám
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost Barrandov

15.07.2015, 09:20

a speedtest na počítači je v pořádku?
aby nakonec jedinej problém nebyl v zarušenosti wifi :D pak jedině zkusit wifi analyzer a podle potřeby nastavit v routeru volnější kanál
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Jarozoubek
Příspěvky: 3
Registrován: 14.07.2015, 20:19
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám

Re: Rychlost Barrandov

15.07.2015, 09:47

Obrázek
Bez názvu.png
Bez názvu.png (181.56 KiB) Zobrazeno 1070 x

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1449
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: mám
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost Barrandov

15.07.2015, 09:57

no lepší by bylo to vzít přes wifi analyzer z těch mobilů, notebook žádnej problém nemá :)
každopádně v internetu samotnym problém taky neni, ten frčí až nečekaně dobře
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1449
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: mám
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost Barrandov

15.07.2015, 19:22

tak co, jak to vypadá přes wifi analyzer z těch mobilů? :) jestli neni kopeček tvý sítě až úplně nahoře, tak je tam holt rušení
http://screenshot.cz/2GUGO/analyzer.png
jinak na androidu se fotí kombinací volume down + power
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Odpovědět