Výpadek zahraničí?

no avatar
mcquak
Příspěvky: 16
Registrován: 12.05.2015, 19:20
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:03

neco se deje :)...
Přílohy
Capture.JPG
Capture.JPG (58.06 KiB) Zobrazeno 5802 x

no avatar
Ayden
Příspěvky: 11
Registrován: 28.08.2014, 20:32
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:05

u nás taky :D...opravte to někdo :D

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:06

mcquak píše:neco se deje :)...
tohle se děje minimálně 3/4 hodiny, viz můj příspěvek o kousek vejš :)

Kód: Vybrat vše

3  172.21.17.161  reports: Destination net unreachable.
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
mcquak
Příspěvky: 16
Registrován: 12.05.2015, 19:20
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:10

ale jo, já tím myslel, že se něco děje, změna z Destination net unreachable na Requested timeout :) evidentně se na tom pracuje :)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:12

ha, tak mně už funguje jak speedtest, tak i ten blesk, co sem na něj vypisoval trasu :)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
The_P
Příspěvky: 16
Registrován: 24.09.2014, 18:24
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Praha 17 Řepy

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:13

Jop, jsme zpet se zda ;)

no avatar
Fry98
Příspěvky: 2
Registrován: 12.05.2015, 19:06
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:14

Ha, už to jde !

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:16

sou to kucí šikovný, dokázali to :D tak snad to už vydrží... ale stejně by mě zajímalo, co se kde potento :?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Black Adder
Příspěvky: 3
Registrován: 12.05.2015, 16:18
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 20:24

Bezva, tak ať to drží :-)

no avatar
Neubina
Příspěvky: 7
Registrován: 12.05.2015, 17:35
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 21:44

Super Měcholupy šlapou!

Odpovědět