Výpadek zahraničí?

no avatar
Black Adder
Příspěvky: 3
Registrován: 12.05.2015, 16:18
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 16:33

Dobrý den,

zhruba před hodinou nebo tak nějak v podstatě přestal fungovat zahraniční internet - jediné, co běží, je Google, ostatní, ať zkouším cokoliv, nejede (namátkou BBC, FB, Twitch...) - jednou z x pokusů se nějaká stránka po dlouhé době nahraje, ale je to k ničemu. České weby fungují. Máte představu, kdy to zase pojede v plném rozsahu? Případně co bych mohl udělat, aby to zase fungovalo?

Bydlím na Nových Butovicích, pokud by to bylo relevantní.

Díky

no avatar
bobcz11
Příspěvky: 3
Registrován: 12.05.2015, 15:51
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 16:42

Dobrý den, mam stejný problém, ale nefungují i některé české stránky npř. www.zive.cz. Bydlím na Velké Ohradě.
Naposledy upravil(a) bobcz11 dne 12.05.2015, 16:45, celkem upraveno 1 x.

no avatar
vbrazda
Příspěvky: 4
Registrován: 04.02.2015, 08:40
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 16:43

Stejný problém, oblast Stodůlky, ul. Bellušova. Překlad adresy přes DNS funguje, ale ping timeoutuje.

no avatar
Martin 7
Příspěvky: 1
Registrován: 12.05.2015, 16:41
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 16:45

Mám stejný problém!

Trvá už nekolik hodin, nejde na FB, na STEAM a další.
Restartoval jsem router i PC.


Lokace: Petržílkova (Nové Butovice)

no avatar
vbrazda
Příspěvky: 4
Registrován: 04.02.2015, 08:40
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 16:51

Nově na stránkách centrio.cz

Výpadek služeb
Vážení klienti, omlouváme se za dočasný výpadek zahraničních webů. Na odstranění pracujeme.
O postupu Vás budeme informovat

no avatar
Black Adder
Příspěvky: 3
Registrován: 12.05.2015, 16:18
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 16:53

Díky za info vbrazda, tak aspoň, že na tom už pracují :-)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 16:53

stejnej problém i v kobylisích :) možná to nějak souvisí s problémem, o kterym tady v pátek psal fighteeer
http://www.centriozone.cz/viewtopic.php?f=7&t=312
ani speedtest.net nejde :(
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Neubina
Příspěvky: 7
Registrován: 12.05.2015, 17:35
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 17:51

Horní Měcholupy také výpadek? Procházení ok, síla netu odpovídá, nejde fcb ani messenger a tv mi hlasí že nelze připojit co s tím je to moje nebo vaše děkuji ;)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 17:53

tohle je nejspíš celoplošnej centriáckej výpadek, tv ale funguje v pořádku :) a jestli ne, zkus na chvíli odpojit switch
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Neubina
Příspěvky: 7
Registrován: 12.05.2015, 17:35
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Výpadek zahraničí?

12.05.2015, 17:54

Ok díky za tip, stalo se a nic prakticky jak když tam není kabel..

Odpovědět