Huawei HG8245

no avatar
The_P
Příspěvky: 16
Registrován: 24.09.2014, 18:24
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Praha 17 Řepy

Huawei HG8245

26.09.2014, 18:11

Zdravim,
jsem cerstvym uzivatelem site (vlakno ozilo dnes) a mel bych dotaz na uzivatele routeru Huawei HG8245 -> mate ho nastaveny ve vychozim stavu jako bridge, nebo jako klasicky router s NATem? A pokud s natem, jak resite nastaveni napr port-forwardingu u verejne IP? Mam tu pripraveny Asus router, natahanou sit, vse ready ale za NATem se s tim mohu nechat vyfotit ;)

Ja ho dostal v rezimu druhem a nebot neznam pristupove udaje (je mozne, ze jsem je nekde prehledl), tak si konfiguraci nemohu zmenit a verejna IP je tedy zatim zcela nepouzitelna. Ba naopak mi visi login ted verejne venku coz se mi tedy silne nepozdava.

Diky!

PS: Psal jsem uzivateli "Technik" lec jsem se odpovedi zatim nedostal, tak mne napadlo se zeptat i sire verejnosti.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:36

zkoušels telecomadmin / admintelecom, popř. admin / admin, root, bez loginu apod.?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
The_P
Příspěvky: 16
Registrován: 24.09.2014, 18:24
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Praha 17 Řepy

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:39

Zkousel (navic i root/admin, admin/root), zkousel jsem i telnet zvenku/zevnitr (nektere guides co jsem nasel), lec bez vysledku.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:45

no tak to je blbý takhle v pátek večer :? jedině ještě zkusit vyresetovat, jestli tam neni něco přednastavenýho...
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
The_P
Příspěvky: 16
Registrován: 24.09.2014, 18:24
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Praha 17 Řepy

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:46

Reset jsem zkousel taktez - ale jeste jednou pro sychr proc ne. Kazdopadne diky + doufam, ze se nakonec do nastaveni jednoho dne dostanu. Jinak se s tou verejnou IP muzu leda vyfotit ;)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:50

a nejsou nějaký přístupy na předávacím protokolu? :o tam sem nějaký podobný věci taky viděl...
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
The_P
Příspěvky: 16
Registrován: 24.09.2014, 18:24
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Praha 17 Řepy

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:54

Je tam uveden "PIN pro zmenu sluzeb" coz je cislo, nicmene toto at jsem se pokousel zadavat jakkoliv X/X, admin/X, root/X apod. tak jednoduse nefunguje. Vedle informaci o routeru (s/n, MAC je jeste jedno policko PIN ale to je prazdne). Pak uz nic nevidim nebo jsem naprosto slepy ;)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:56

a co tohle?
Jméno: centrioadmin
Heslo: ConfZarWifi199
ale to stejně po resetu nepude... tak holt počkat do pondělí :roll:
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
The_P
Příspěvky: 16
Registrován: 24.09.2014, 18:24
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Praha 17 Řepy

Re: Huawei HG8245

26.09.2014, 18:59

Bonuzel, ale opravdu diky za snahu :|
PS: Presne tak, navic UPC mam stale minimalne mesic aktivni ve vypovedi (kde je "verejna" IP taktez), takze snad se to vyresi pristi tyden.

no avatar
VítekKvítek
Příspěvky: 2
Registrován: 12.08.2015, 14:40
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: Huawei HG8245

12.08.2015, 20:02

Povedlo se vám dostat do nastavení routeru a nastavit ho jako bridge? Povedlo se mi dostat do uživatelského nastavení pomocí root/admin

Odpovědět