Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

Odpovědět
no avatar
Barthezz
Příspěvky: 4
Registrován: 07.10.2020, 16:04
Nej internet: mám
Nej televize: mám

Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

07.10.2020, 16:08

Nemuzete nekdo potvrdit kompletni WAN vypadek v lokalite Kobylisy - Ladvi ? na helpdesk se neda dovolat, uz 17 min jsem na cekacce
na homeofficu super...
btw ty vypadky jsou tu obden treba na 5-10 minut, nekdy i na dyl ale ted uz to trva cca 3 hodiny

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

07.10.2020, 16:10

já bydlim naproti kauflandu v kobylisích a zatim všechno bez problémů 🤔 seš na ethernetu nebo na gponu?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Barthezz
Příspěvky: 4
Registrován: 07.10.2020, 16:04
Nej internet: mám
Nej televize: mám

Re: Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

07.10.2020, 16:21

ethernet 100/100, vlastni router Mercusys AC12G [mel jsem i archera a predtim tplink nejakej] a jsem ve Famfulikovy, ten WAN z jisticu je uplne mrtvej, po 30 min jsem to na tom helpdesku vzdal a pripojil se pres mobil :D

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

07.10.2020, 16:24

já sem právě na gponu, tak možná jenom ethernet umřel :( jestli nepomohly ani obvyklý restarty nebo odpojení vlastního routeru, tak asi nezbejvá než čekat 😐 centronet má dost zvláštní zákaznicfkou linku, třeba psát tam email, to vůbec nemá cenu, ale že i na telefony dlabou, to sem netušil
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Barthezz
Příspěvky: 4
Registrován: 07.10.2020, 16:04
Nej internet: mám
Nej televize: mám

Re: Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

07.10.2020, 17:07

tak jsem to zkusil znova, 19 minut cekacka a prdim na to...nene to je primo v tom kabelu, je to mrtvy

Uživatelský avatar
Pagan
Příspěvky: 54
Registrován: 09.11.2018, 11:10
Nej internet: nemám
Nej televize: mám
Kontaktovat uživatele:

Re: Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

07.10.2020, 17:09

Barthezz píše:
07.10.2020, 17:07
tak jsem to zkusil znova, 19 minut cekacka a prdim na to...nene to je primo v tom kabelu, je to mrtvy
Jeden z baráků v okolí je bez elektřiny, řešili to tam hasiči. Nejspíš budete napojený přímo na něj.
Mám info z třetí ruky že se pracuje na záložním připojení než elektrikář posvětí znovuzapojení.
Na zakázku stavím SOHO sítě na platformě MikroTik :) konzultace / objednávky řeším na emailu david@pc-pagan.cz
MTCNA, MTCTCE

Mimo office odepisuji z této fešandy

no avatar
Barthezz
Příspěvky: 4
Registrován: 07.10.2020, 16:04
Nej internet: mám
Nej televize: mám

Re: Kobylisy - Ladvi 7.10 vypadek ?

07.10.2020, 18:37

jj dik uz to jede, ale ta telefonicka podpora me dneska teda vazne dostala

Odpovědět