logo

Smíchov TV

Novinky, tarify, zkušenosti, různé další informace
blackwire
Příspěvky: 102
Registrován: 01.03.2012, 16:38
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám
Bydliště: Jižní město - Horní Roztyly / Chodov

Smíchov TV

Příspěvekod blackwire » 30.12.2012, 18:46

Jsem zvědav kdy to zařadí ?

informer
Příspěvky: 56
Registrován: 11.12.2012, 10:04
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Smíchov TV

Příspěvekod informer » 02.01.2013, 13:28

Dneska ho zařadili. Ale že by ten kanál byla nějaká hitparáda, to se říci nedá. Ale je to takové ... "Novácké"

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1287
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Smíchov TV

Příspěvekod x-rated » 02.01.2013, 13:29

teď na to koukám, že přibyl :D
a taky konečně zmizel duplicitní ČT1 HD 8-)
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

everlast1
Příspěvky: 9
Registrován: 06.12.2012, 12:50
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám
Bydliště: Praha 13

Re: Smíchov TV

Příspěvekod everlast1 » 03.01.2013, 15:26

Lze skrýt duplicitní SD programy?

informer
Příspěvky: 56
Registrován: 11.12.2012, 10:04
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Smíchov TV

Příspěvekod informer » 03.01.2013, 15:49

tam jsou nějaké duplicitní programy? Pokud ano, tak jim to nahlaš, to by tam být nemělo...
aspoň já jsem u sebe žádné duplicity nenašel.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1287
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Smíchov TV

Příspěvekod x-rated » 03.01.2013, 16:54

asi myslí SD verze HD programů :)
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

informer
Příspěvky: 56
Registrován: 11.12.2012, 10:04
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Smíchov TV

Příspěvekod informer » 03.01.2013, 16:58

Toho se asi moc zbavit nedá... se obávám. Alespoň mě to nikdo nebyl schopen říci jak a já na to také nepřišel.
Ono by to svým způsobem byla i chyba schovávat ty SD programy, které tam jsou i v HD, na scartu by pak nebyly vidět ani HD, ani SD. Nakonec v terestriálu jsou také oba... Ale je fakt, že tam jdou vymazat z nabídky.

everlast1
Příspěvky: 9
Registrován: 06.12.2012, 12:50
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám
Bydliště: Praha 13

Re: Smíchov TV

Příspěvekod everlast1 » 04.01.2013, 22:47

Ano to přesně jsem myslel. Samozřejmě, aby to bylo jen pro určitý settupbox. Na skartu snad vidíš i HD programy přes HD settupbox ne?

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1287
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Smíchov TV

Příspěvekod x-rated » 04.01.2013, 23:15

hd set-top box přece scart nemá, ne? :) jenom hdmi...
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

everlast1
Příspěvky: 9
Registrován: 06.12.2012, 12:50
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám
Bydliště: Praha 13

Re: Smíchov TV

Příspěvekod everlast1 » 04.01.2013, 23:25

No má i CINCH, aby mohl být použitý i na staré TV.


Zpět na „Novinky a všeobecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron
Máte dotazy nebo připomínky? Rádi Vám poradíme.
Zdarma se přihlásit