logo

Streaming televize do KODI

Novinky, tarify, zkušenosti, různé další informace
curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Streaming televize do KODI

Příspěvekod curlyboi » 31.01.2017, 12:38

Již dříve jsem tu postoval takový prototyp řešení, jak naladit TV Centria i mimo settopbox a hlavně v "hezkém" rozhraní KODI (dříve XBMC).

Dnes mám pro vás kompletní řešení.
Není to uplně pro technické začátečníky, ale návod je hodně podrobný, tak se kdyžtak ptejte, kdyby něco nebylo jasné.

http://curly.100dola.eu/data/my-tools/centriotv/

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Screenshoty

Příspěvekod curlyboi » 31.01.2017, 12:46

Seznam kanálů:
Obrázek

Pořady z EPG:
Obrázek

Nahrávání:
Obrázek

Timeshift (pauzování přenosu)
Obrázek
Naposledy upravil(a) curlyboi dne 31.01.2017, 13:05, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1285
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Streaming televize do KODI

Příspěvekod x-rated » 31.01.2017, 12:58

vypadá to dobře, jenom je škoda, že ten stb musí bejt odpojenej :? co by se stalo, kdyby zůstal připojenej, ale v režimu standby? :D
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Streaming televize do KODI

Příspěvekod curlyboi » 31.01.2017, 13:03

To jsem nezkoušel, protože nevím, jestli ve standby je aktivní na síti. Můžeš vyzkoušet - když víš jeho IP tak ho zkus prostě pingovat když je zaplej a pak když je ve standby. Pokud ve standby neodpovídá, tak by to nemělo vadit.

Ale obecně dvě zařízení s jednou MAC nemůžou bejt přítomný na sítí a je to přesně to podivný chování, který vede k bezpečnostnímu odpojování přípojek :D

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Streaming televize do KODI

Příspěvekod curlyboi » 31.01.2017, 13:06

Vlastně vzhledem k tomu, že na STB běží SSH server a root heslo není těžký zjistit, tak by se dal udělat mechanismus, kterej kdykoliv zapneš tu VM tak ti ten stb vypne...

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Streaming televize do KODI

Příspěvekod curlyboi » 08.02.2017, 17:33

tak už mi to sviští přes tejden a třeba funkce "autorec" kdy systém automaticky nahrává jakejkoliv pořad, kterej v názvu obsahuje zadanej řetězec je prostě bomba (nahrávam si simpsonovi z coolu :D)

blackwire
Příspěvky: 102
Registrován: 01.03.2012, 16:38
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám
Bydliště: Jižní město - Horní Roztyly / Chodov

Re: Streaming televize do KODI

Příspěvekod blackwire » 14.02.2017, 16:13

Jak je mozne, ze jsem tohle vlakno uplne minul. Zrovna jsem si rikal, ze to zkusim rozjet na RapsberyPi s KODI. Vypada to dobre, dobra prace !!

Predpokladam, ze sifrovane streamy si nepustis ?

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Streaming televize do KODI

Příspěvekod curlyboi » 09.03.2017, 22:14

zatim. ja to sifrovani vzdycky zacnu resit a pak mi do toho neco vleze. problem je ze verimatrix nedava zadny vyvojarsky sdk verejne, takze vsechno co zatim mam vzniklo jen kanibalizaci settopboxu (podarilo se nam ho naklonovat i jako virtual :D)


Zpět na „Novinky a všeobecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron
Máte dotazy nebo připomínky? Rádi Vám poradíme.
Zdarma se přihlásit