HBO GO

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HBO GO

02.10.2014, 16:54

pár zajímavejch postřehů 8-)
1) 1 prohlížeč = 1 zařízení
2) dá se zaregistrovat maximálně 5 zařízení (= prohlížečů na počítači, tabletů, smartphonů)
3) těch 5 zařízení se nedá měnit kdykoliv, ale sou tam vždycky nastavený na měsíc, tzn. jak se dosáhne v jednom měsíci 5 zaregistrovanejch zařízení, ani po jejich odebrání se do konce měsíce nedá přidat žádný jiný
4) odebraný zařízení se nedají znova přidat ze seznamu odebranejch zařízení, je třeba je znova zaregistrovat jako zařízení nový (na což se taky vztahuje omezení z bodu 3)
5) kromě samotnýho silverlightu to chce ještě něco, nejspíš funkce pro média (zatim nemám ověřeno :D :oops: ), jinak nejde v prohlížečích spouštět silverlight videa
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HBO GO

03.11.2014, 06:02

x-rated píše:5) kromě samotnýho silverlightu to chce ještě něco, nejspíš funkce pro média (zatim nemám ověřeno :D :oops: ), jinak nejde v prohlížečích spouštět silverlight videa
tohle se teda potvrdilo, je třeba mít ve funkcích systému povolený funkce pro média - media player, asi to nějak potřebuje kvůli drm... ono je to standardně zapnutý, ale protože já media player miluju, tak ho vypínám... no nic, vyřešeno :D
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
KarloS
Příspěvky: 4
Registrován: 03.11.2014, 10:49
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: HBO GO

05.11.2014, 12:39

Dobry den.
Mozna mam hloupy dotaz, ale proc to neni pro predplatitele HBO kanalu zadarmo jako u konkurence (UPC, O2.....)

Dekuji za vysvetleni

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HBO GO

05.11.2014, 12:52

když se podíváš do ceníku upc, tak balíček superfilm (hbo + cinemax) stojí měsíčně 318 :) u centria stojí stejnej balíček premium 2 (ale bez hbo go) 270, s hbo go za 49 to pak vychází nastejno :) takže je to jenom o tom, že klient centria má větší možnost volby
ještě koukám na O2, tam to mají jako akci v ceně od 16.7. do 31.12.2014
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
KarloS
Příspěvky: 4
Registrován: 03.11.2014, 10:49
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: HBO GO

05.11.2014, 16:17

Aha, to jsou mi detailni informace ;)
Dekuji.

Jeste se optam zda je nejaky zpusob jak sluzbu dostat na test? ( i za drobnejsi poplatek)

V minulosti jsem byl dosti zklaman z jinych sluzeb.

Dekuji

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HBO GO

05.11.2014, 21:59

teď je akce za 29 czk měsíčně :)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
fischlk
Příspěvky: 185
Registrován: 31.03.2012, 12:35
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: HBO GO

06.11.2014, 08:56

no tak jsem se nechal ukecat na akci HBO GO.

Je to pekne.... vsude jinde nez ze site Centrio :-(
Podle datoveho toku a IP od kud se to stahuje tak jedem ze zahranici nebo odkud - ping cca 50ms... (PROC!?)
V praci to taha z Akamai ze serveru co vracej ping do 10ms.

Ja je videt rozdil - v centrio siti obcas je kvalita jak to nejnizsi na youtube.

Rychlost pripojeni nema vliv - datovy tok je smesny... pod 500kB/s

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1500
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HBO GO

06.11.2014, 09:07

jestli to nebude zase souviset s tim problémem s připojením do světa... před chvílí sem to zkoušel na notebooku (kde mi to normálně funguje) a datovej tok kolísal v řádu jednotek Mb/s (1/3/5/2 atd.) a všechno jelo hezky a plynule
tracert na hbo go vede do maďarska, i když zajímavou cestou :D praha -> bratislava -> vídeň -> praha -> maďarsko
a taky je zajímavý, že sou dvě stejný ip adresy po sobě, to sem ještě neviděl :o
Obrázek
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
fischlk
Příspěvky: 185
Registrován: 31.03.2012, 12:35
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: HBO GO

06.11.2014, 10:16

tracert na hbogo.cz je zbytecny.

Musis si pustit nejake video a kouknout alespon ve win - taskmanager - sledovani prostredku z jake IP to IEcko taha. (pokud nestahujes tak to bude jediny IE process co mas prenos).

Odpovědět