logo

Automatizovaný streamer a rekordér TV

Novinky, tarify, zkušenosti, různé další informace
curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 26.05.2013, 15:04

Ahoj spolucentriáci.

TESTOVACÍ VERZE:
http://tv.100dola.eu/public/

Mám teď rozjetý drobný projekt a zajímalo by mě, jestli by byl zájem to rozvádět a případně uveřejnit zdrojáky.
Jedná se o prográmek, který simuluje STB na PC. Dokáže nahrávat pořady do nativního streamu TS a také streamovat kanály přes Internet. Podmínky jsou .NET 4, VLC player a dvě síťové karty (jedna se chová jako STB, druhá normálně do Internetu, aby se na to dalo dostat odkudkoliv). Samotné jádro je napsané v C#.NET a operuje na PC jako backend, který dynamicky spouští procesy VLC a provádí potřebné akce. Druhá část je frontend v PHP, který umožňuje přidávat nahrávané úlohy a zobrazovat živý stream.

Co zatím nemám vyřešené (ale pracuji na tom) je jednak DRM některých kanálů a druhak automatizované tahání EPG (tam už jsem na dobré cestě).

Pokud vezmete PC se dvěma síťovkami, uděláte mezi nimi bridge, vypnete na bridgi všechny softwarové protokoly (IPv4, IPv6, Klient sítě Microsoft atd) a do jedné zapojíte STB a do druhé přívod od Centria, můžete sledovat veškerou komunikaci STB s Centrálním serverem MW1.CENTRONET.CZ. Z něj lze nejen stáhnout seznam všech kanálů, ale také získávat EPG. Dále je z něj možné odposlechnout tzv. ID settopboxu, které lze pak použít k vydávání se za tento STB a tahání STB i z jiného PC.

Co se týče DRM, vím, že STB mají implemetnovanou funkci Verimatrix, které je ale upravená tak, že odkaz na centrální francouzké servery Verimatrixu jsou přesměrované na lokální IP Centronetu, kde běží jejich vlastní ověřovací server, který poskytuje potřebný soukromý klíč k šifrování. Vzhledem k tomu, že když na jeden kanál koukají dva STB zároveň, posílá se jeden a ten samý stream, troufám si tvrdit, že získaný klíč není dočasný, ale permanentní a tudíž by měl fungovat všem, jakmile bude získán. Nevylučuji ovšem možnost, že pro různé kanály budou různé klíče.

Podařilo se mi odchytnout také firmware update HD settopboxu (bezdiskového) a rozbalit si adresářovou strukturu. Zdá se, že STB jsou postaveny na architektuře MIPS a běží jinak na linuxu. Pokud je tu někdo, kdo by dokázal dekompilovat ELF binárku pro architekturu MIPS a vyznat se v dekompilovaném kódu, dokázali bychom zpětně rozložit a zanalyzovat chování ověřovacího programu Verimatrix, a donutit ho, aby nám klíče někam vypsal. Odkud by mohly být vyextrahovány a použity ve VLC.

STB také poslouchají na portu 23 na Telnet příkazy z řídícího softwaru Centria. Pokud by se někomu povedlo odposlechnout toto přihlášení, měli bychom root přístup do STB a dekompilovaní by nemuselo být nutné.

Na závěr pár screenshotů z prototypu:
http://files.100dola.eu/1369573438
Naposledy upravil(a) curlyboi dne 25.07.2013, 14:53, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 26.05.2013, 17:51

ahoj,
ježkovy voči, to sou věci :o polovině z toho sice vůbec nerozumim, ale vypadá to zajímavě a pokud by se povedlo vytvořit nějaký uživatelsky přívětivý cosi, tak by to bylo super 8-)
jenom si nejsem jistej, jestli ti s tim bude schopen někdo odsud pomoct, protože to vypadá celkem složitě a asi to neni pro úplně každýho programátora :lol:
pak je taky otázkou, do jaký míry je to správný řešení z pohledu centronetu, mohlo by se stát, že se to někomu nebude líbit, vyjde nějaká aktualizace a fungovat by to přestalo...
hlavně se mi moc nezdá to, že by měli všichni přístup k nějakejm těm šifrovacím klíčům pro všechny nadstandardní kanály - to by si jako moh kdokoliv se základní televizní nabídkou pustit hbo? pokud by to ale fungovalo jenom těm, co si to platěj, tak by v tom snad problém bejt neměl, když se to bude tvářit a chovat jako standardní set-top box... těžko říct, já tomu prd rozumim, tohle už je trochu jinej level :D
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 26.05.2013, 18:03

To, jestli máš program zaplacený ovlivňuje, jestli ho vůbec "naladíš", tzn. jestli ti brána pustí stream.

Já jsem vyjadřoval odhad, že všichni klienti, kteří mají kanál zaplacený, používají stejný klíč. Nejde tu tedy o nějaké prolomení kanálu, který bys neměl mít možnost vidět, ale naopak zpřístupnění již korektně zaplaceného obsahu, pouze na jiném hardwaru. To není nic nezákonného, mohlo by to být ovšem porušení podmínek, mám tušení, že je tam nějaká klauzule o provozování neschváleného hardwaru.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 26.05.2013, 18:15

aha, dobrý :)
otázkou je, co je neschválenej hardware a jak přesně je to tam napsaný, např. na net má taky každej svůj vlastní router :)
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 26.05.2013, 18:37

Pravda, pamatuju si, že na to přišla řeč, když jsem tam byl před několika lety na pracovním pohovoru kvůli těm svým hackům :))

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 26.05.2013, 18:40

a pročpak si tě nenechali? :o
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 26.05.2013, 18:44

Na nějaký čas nechali. Byla to taková příjemná pomaturitní brigádka. Ale pak jsem šel na VŠ, takže nebyl čas. A na to, že to byl v podstatě fulltime, tak to taková bomba (finančně) nebyla...

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 29.05.2013, 14:55

Update situace:

Backend už je prakticky hotový - dokáže streamovat i nahrávat libovolný počet kanálů najednou.
Zároveň jsem rozlouskl EPG, takže už mám funkční grabber údajů o pořadech ze sítě Centria
do databáze programu.

Teď se snažím to nějak napasovat na XBMC (aby to nebylo jen jako sada streamů, ale plnohodnotné
PVR s možností sledování, co kde běží a možností vytváření nahrávacích úloh přímo z GUI).

Dekódování šifrovaných streamů jsem zatím odložil na neurčito, bude to ještě oříšek.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 29.05.2013, 15:03

šikula, jen tak dál :) hlásim se k dobrovolnýmu testování, až to bude možný, dvě síťovky mám 8-)
jinak teda taky mi domů vedou dva kabely - jeden čistě na net (neprochází switchem) a druhej na televizi a telefon, odtud mám nataženej kabel do druhý síťovky...
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 29.05.2013, 17:45

Tak mně vede jen jedna, ale mám ze switche vytažené dva kabely, to bohatě stačí... Ale to je taky tím, že mám jen 50Mb. Už to budou 4 roky, co nám to zapojili :)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 29.05.2013, 18:28

to je tou padesátkou... já jenom, aby tam nebyl nějakej problém, ale neměl by :D
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 24.07.2013, 10:50

Brzy budu releasovat první veřejnou verzi svého softwaru. Ocenili byste k tomu i manuál, jak nainstalovat webový server (apache+php+mysql) nebo stačí jen instalace toho programu?

Umí nahrávat a streamovat libovolný počet kanálů najednou, dotahovat si EPG, ze kterého se pak dají naklikávat do plánovače úlohy atd.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 24.07.2013, 11:01

curlyboi píše:Ocenili byste k tomu i manuál, jak nainstalovat webový server (apache+php+mysql)?
to k tomu bude taky potřeba? :o
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 24.07.2013, 12:36

No protože je to navržený tak aby se to dalo ovládat z webu odkudkoliv. Chápeš, máš doma puštěnej server a z mobilu si vyrobíš nahrávací úložku.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 24.07.2013, 12:45

aha, a nedá se k tomu nějak využít webhosting, kde už tyhle věci sou? :o
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 24.07.2013, 12:56

Ano, dá.

Jen je potřeba, aby se dalo připojit na databázi z jiného stroje...
Tzn. běží MySQL server na nějakém hostingu, ale připojuješ se na něj z toho nahrávače.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 24.07.2013, 13:33

a btw to musí mít každej uživatel svoji databázi a svůj server nebo by se to dalo nějak spáchat třeba tady na centriozone pro víc lidí? :)
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 25.07.2013, 12:03

To by se asi dalo, ale nedoporučoval bych to. Když si to každý uživatel dělá sám za sebe, tak je to i licenčně víceméně OK.
Jakmile to centralizujeme, tvoří se rizika... právní i bezpečnostní.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 25.07.2013, 12:12

každopádně by to chtělo udělat asi víc user-friendly, protože ne každej uživatel má svůj hosting / server a ne každej si bude instalovat na počítač webserver... a když už, tak ne každej bude ochoten mít zapnutej komp většinu dne nebo až pozdě do noci, aby mu ty věci fungovaly :) to je trochu zapeklitá část na tom všem :oops:
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 25.07.2013, 14:52

No jak bys to jinak chtěl udělat. Stejně to nahrávání obstarává ten komp. Takže ikdyby to nebyl webserver, stejně vypnutej komp nic nenahraje.

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 25.07.2013, 14:55

Do prvního příspěvku jsem přidal link na testovací verzi.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 25.07.2013, 15:34

bylo by fajn (než se do toho pustí taková lama jako já), aby se tu objevil fischlk nebo blackwire :P žijete?
koukám, že tohle bude na dýl, já to testnu nejdřív zejtra (jestli nenarazim na nějakej problém), což asi narazim, protože nevim, jak některeý věci nastavit na tom php u hostingu :o
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 25.07.2013, 16:15

Nemělo by to vyžadovat nic speciálního a ve složce manual je dost podrobný návod jak to všechno nainstalovat.

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 28.07.2013, 10:13

Nějak mi nedošla dementnost myšlenky nahrát www soubory normálně do adresáře:D Takže jsem tam místo toho dal www.zip, který obsahuje všechno, co je třeba nahrát na web.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 28.07.2013, 18:38

já nejdřív dotestuju tenhle tejden ty svý výpadky, jak o nich píšu vedle, abych moh dát týpkovi vědět a dalo se to řešit dál, takže si zatim jenom nachystám subdoménu a databázi :) ale už teď se bojim, že to nedám :D
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 30.07.2013, 19:00

Tak se tu zeptáš, no... Aspoň se odhalej nějaký nedostatky v manuálu, takže to tam budu moct dopsat.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 05.08.2013, 15:37

tak špatná zpráva... jelikož se za celou dobu nepovedlo vyřešit ty moje problémy s občasnejma výpadkama televizního signálu, zapínají na dva tejdny nějakej větší monitoring, tudíž nebudu do switche na televizi a telefon strkat kabel pro komp, páč jak sem už psal, v minulosti to způsobovalo čas od času zámrzy :(
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

fischlk
Příspěvky: 184
Registrován: 31.03.2012, 12:35
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod fischlk » 14.08.2013, 15:53

zajimave reseni - uz jsem si nejak na nahravani odvykl (mam teda stary stb co jeste umi nahravat na disk ale je to takove divne stale... upc stb uz jsem oplakal :-))

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 19.08.2013, 10:52

Dobrá zpráva - dodělal jsem script který dynamicky generuje XML pro XBMC se seznamem kanálů. Do XBMC tedy stačí zadat jedinou URL a automaticky bude zobrazovat seznam kanálů ke streamingu včetně ikonek.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 19.08.2013, 14:45

špatná zpráva je, že mám zatim pořád výpadky a pořád zapnutej monitoring, tak zatim žádný pokusy s tv v kompu nedělám :|
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 29.09.2013, 14:48

Nějaký novinky s tímhle? Už to mám celkem vychytané, táta s tím normálně nahrává pořady, já si zas sleduju kabelovku kdekoliv na netu... :)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 29.09.2013, 14:51

novinky sou :D dobrá zpráva je, že je po výpadcích za standardního napojení všech standardních zařízení... špatná zpráva je tady :?
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 14.01.2014, 11:56

Asi začnu pracovat na verzi, která nevyžaduje webový server a měla by tudíž fungovat sama o sobě. Byl by zájem?

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod x-rated » 14.01.2014, 12:18

tak zájem by byl, ale viz moje špatná zpráva, na kterou vede odkaz nad tvym příspěvkem :? to nevim, jestli se mi povede nějak vyřešit, když tady pořád někdo čučí na televizi :roll:
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

drcuul
Příspěvky: 1
Registrován: 16.11.2013, 21:52
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod drcuul » 13.06.2014, 13:44

Ahoj, mohl bych poprosit o přístup k současné verzi toho software? Rozběhal jsem si doma podobný "rekordér" pomocí Team Media Portálu (www.team-mediaportal.com) k poměrně velké spokojenosti ale problém je s daty pro EPG. Takže by mě hlavně zajímal ten grabber :-) Když jsem se koukal na komunikaci STB se serverem ze kterého program tahá tak to vypadá relativně pochopitelně a původně jsem plánoval to si ho napsat, ale jestli už existuje ...
Počítám, že bych to zkusil použít a jestli to půjde tak bych vyrobil nějaký step by step návod na instalaci a konfiguraci řešení pomocí TMP. Díky

curlyboi
Příspěvky: 33
Registrován: 26.05.2013, 14:46
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Automatizovaný streamer a rekordér TV

Příspěvekod curlyboi » 31.01.2017, 13:17

Jestli je to ještě aktuální dotaz tak tady viewtopic.php?f=12&t=419 je nové řešení, a scripty na grabování jsou tam v php a shell scriptech


Zpět na „Novinky a všeobecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron
Máte dotazy nebo připomínky? Rádi Vám poradíme.
Zdarma se přihlásit