Titulky HBO

Odpovědět
no avatar
Velriba
Příspěvky: 3
Registrován: 07.01.2018, 21:09
Nej internet: nemám
Nej televize: mám

Titulky HBO

07.01.2018, 21:11

Zdravim, chci se zeptat, koukam na hbo v anglictine, ale od nejake doby, kdyz pustim titulky sou jen v anglictine, kdyz vzdy byvaly v cestine ? Da se to nejak nastavit, nebo proc se to najednou zmenilo a cestina vubec nejde ?

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Titulky HBO

07.01.2018, 22:19

tak sem to vyzkoušel a já mám kombinaci anglickej zvuk + český titulky normálně funkční :o možná záleží na konkrétním programu, někte třeba český titulky prostě nemají
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Velriba
Příspěvky: 3
Registrován: 07.01.2018, 21:09
Nej internet: nemám
Nej televize: mám

Re: Titulky HBO

08.01.2018, 11:12

No vzdy na HBO byly ceske titulky a od urcite chvile jedou jen aglicke... Tak nevim cim to je. Celkem me to mrzi.. Nejake vychodisko ?

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Titulky HBO

08.01.2018, 11:40

no jak řikám, mně to normálně funguje, takže východisko buď žádný, nebo si domluvit technika, aby se na to podíval na místě :?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
Velriba
Příspěvky: 3
Registrován: 07.01.2018, 21:09
Nej internet: nemám
Nej televize: mám

Re: Titulky HBO

11.01.2018, 14:02

to je dost divny no. nikde ani zadny nastaveni jazyku zobrazeni a nejak nevim, co by s tim technik mohl udelat.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1501
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Titulky HBO

11.01.2018, 14:15

to já taky ne, ale tim že mě nic dalšího nenapadá, tak ti stejně nic jinýho nezbyde :? možná ještě jedině zkusit restartovat stb, jestli se to nějak nevzpamatuje, ale nejspíš asi ne :( já tam právě vůbec nic moc nastavovat nemusel, prostě sem přepnul audio, zapnul titulky a už to bylo
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Odpovědět