Stránka 1 z 1

Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 20:53
od Marais
Co to tam zase máte? Veškeré televizní programy se sekají. Praha - Chodov

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 20:54
od x-rated
kobylisy taky :(

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 20:55
od habibti
Nové Butovice to samé

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 20:57
od ozzy119
Řepy také.je to hrůza.je to čím dál častěji.

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 20:59
od ludek.zdrubecky
Stodulky taky,ale internet bezi.Zatim

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 21:10
od habibti
vypadá to ,že to naskočilo

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 21:12
od x-rated
kobylisy už taky dobrý :)

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 21:13
od habibti
ale už je to zase v péérdeli :D

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 21:17
od x-rated
tady zatim dobrý :o

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 21:19
od habibti
už zase v pohodě :)

Re: Sekání programů

Napsal: 04.03.2017, 21:30
od ptahal
Kamyk (P4) je ted v pohode.

Re: Sekání programů

Napsal: 05.03.2017, 14:39
od Otysredis
Horní Roztyly stále dochází k sekání programů zejména u hd.
U setoboxu albis i z121. Kupodivu i setaboxu sweden telecom to nedělá. Tady zase dochází k fozpacu obryzu nebo kostičkování.

Re: Sekání programů

Napsal: 05.03.2017, 14:41
od x-rated
to bude spíš individuální problém, jinak by tady byl zástup ohlasů :) nejrychlejší asi bude zavolat na klientský centrum a domluvit si technika, dneska mají do šesti

Re: Sekání programů

Napsal: 05.03.2017, 14:45
od ozzy119
praha Řepy celý den dochází k sekání a je to průběžně na všech programech, že se někdy na to nedá vůbec dívat.

Re: Sekání programů

Napsal: 05.03.2017, 14:48
od x-rated
to je divný :? u mě zatim dobrý

Re: Sekání programů

Napsal: 06.03.2017, 12:02
od Lancer
Příčinou sobotního výpadku služby IPTV byla technická závada u dodavatele streamů.
Problém byl na jejich straně odstraněn v 21:15 hodin.

Za nepříjemnosti způsobené tímto námi nezaviněným výpadkem se velice omlouváme.

Re: Sekání programů

Napsal: 04.04.2017, 15:25
od Otysredis
x-rated píše:
05.03.2017, 14:41
to bude spíš individuální problém, jinak by tady byl zástup ohlasů :) nejrychlejší asi bude zavolat na klientský centrum a domluvit si technika, dneska mají do šesti
Technika jsem měl, ale neví čím to je. Jak říkám setabox Z121 to dělá už všech programů. Proto jsem se zase vrátil k původnímu setaboxu.
Joj cinema neptravidelně kostičkuje.