filmeurope sd

no avatar
centrio
Příspěvky: 107
Registrován: 08.04.2014, 19:19
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: filmeurope sd

18.02.2015, 10:13

Dobrý den,

problém není u nás. Dali jsem to k řešení našemu providerovi jakmile budeme vědět víc tak Vás budeme informovat.

Přejeme příjemný den

Centrio

no avatar
jiri111
Příspěvky: 23
Registrován: 19.12.2013, 19:11
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: filmeurope sd

25.03.2015, 19:59

...tak utekl víc než měsíc a nic :(

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: filmeurope sd

25.03.2015, 20:26

když se nad tim s ohledem na události nedávno minulé tak zpětně zamyslim, můžeš bejt rád, že ten film europe hd je ve skutečnym hd :)

což sem chtěl ještě před chvílí odeslat :D ale jak sem se kouknul, tak taky nemá logo HD... těžko říct, jestli je to nativní nebo další upscale, teď je tam nějakej film z roku 2009, a já netušim, jestli HD verze to HD v logu má... no to jenom taková odbočka :D tim chci říct, že řešit titulky u SD verze vážně nemá smysl a můžeme bejt rádi, že to vůbec nějak jede :)

ještě se zkusim přeptat, jak to vypadá u upc, abych nešířil poplašnou zprávu :lol:
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: filmeurope sd

27.03.2015, 19:07

tak prej film europe hd tu značku hd v logu na televizi nemá :D tak snad dobrý
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
jiri111
Příspěvky: 23
Registrován: 19.12.2013, 19:11
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: filmeurope sd

02.05.2015, 08:31

x-rated píše: tim chci říct, že řešit titulky u SD verze vážně nemá smysl a můžeme bejt rádi, že to vůbec nějak jede :)
tak já se obávám, že kvůli tomu, že někteří lidé k tomu i takto přistupují je po dvou měsících ticho po pěšině, stále to nejede a nová zpráva od centria žádná.... centrio si dovolí pouštět hd programy, které hd nejsou (jak s překvapením právě zjišťuji).... zkouší zdražovat i těm lidem, kteří mají uzavřenou smlouvu na dobu určitou za pevnou cenu (mně se po roce a půl, co u nich jsem, pokoušeli už dvakrát...)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: filmeurope sd

02.05.2015, 15:28

v případě zdražení má zákazník nárok na ukončení odběru služeb bez sankcí :)
s těma hd stanicema je to špatný, kdyby se nehonili za počtem tv stanic, ale radši dali na výběr podobně jako a1m nebo netbox, ušetřilo by se za vysílání programů, na který se dotyčnej vůbec nekouká, takhle za ně musí zbytečně platit zákazník i centrio :|
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
jiri111
Příspěvky: 23
Registrován: 19.12.2013, 19:11
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: filmeurope sd

03.05.2015, 08:42

x-rated píše:v případě zdražení má zákazník nárok na ukončení odběru služeb bez sankcí :)

nikoli :-) já mám nárok na dodržení smlouvy. a jestli se to centrio nelíbí, mohou dát výpověď oni mně. a jak to dopadlo? mám stále stejnou cenu po reklamacích :D ale štve mě, že vůbec něco takového na lidi zkouší....

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: filmeurope sd

03.05.2015, 10:40

no to je vlastně taky pravda, zajímavej myšlenkovej pochod - nechci vyšší cenu, ale zároveň nechci služby ukončovat, takže cena zůstane stejná :lol: hlavně že to zafungovalo 8-)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Odpovědět