Stránka 1 z 1

Řazení programů

Napsal: 01.02.2015, 11:45
od Tarek
Dobrý den,

Velice by mne zajímalo, zda se dají nějak seřadit TV programy? Chci smazat nebo přesunout programy které nemám v HD.
Našel jsem manuál k STB kde to bylo napsáno, jak přesunout programy, bohužel nepodařilo se mi to. Zkoušel jsem to několikrát a pokaždé bez úspěchu. Poradí mi někdo?
Předem děkuju

Re: Řazení programů

Napsal: 01.02.2015, 13:31
od x-rated
přesouvat by jít mělo, ale smazat duplicitní neHD ne :cry: taky bych se jich rád zbavil, ale bohužel :?
ale možná je lepší to nechat v pořadí, v jakym to je, kdyby se objevilo něco novýho, tak to nepřehlídneme :)

Re: Řazení programů

Napsal: 03.02.2015, 08:31
od Tarek
Bohužel, přesouvat mi to nejde. Včera mi přestal jít inetrenet - wifi tak jsem volal operátorovi a má dnes přijet servisák skrz wifi tak ho zaúkoluju aj skrz řazení, pak dám vědět ;-)

Re: Řazení programů

Napsal: 03.02.2015, 18:07
od x-rated
tak jak to dopadlo? :P
a co vůbec bylo za problém s wifi? :o

Re: Řazení programů

Napsal: 03.02.2015, 21:00
od Tarek
Takže, s wifi byl problém že router se nějak sám přenastavil, že všechny ETH výstupy + antény byly nastaveny na TV. Technik vůbec nevěděl jak se to mohlo stát. A problém s řazení programů taky vyřešen :-)
Zkusil to ze starým STB a nešlo mu to taky nevěděl proč, nakonec skočil do auta pro nový kus (malý hezčí STB a rychlejší!)
A už to všechno funguje i obraz je mnohem hezčí :)
Tak konečně z toho mám radost :)

Re: Řazení programů

Napsal: 03.02.2015, 21:18
od x-rated
tak tos měl možná ještě ten starej křáp sweden telecom, tam trvalo všechno půl dne (v tom lepším případě) :? hlavně že to dobře dopadlo 8-)