logo

Řazení programů

Problémy a pomoc s jejich řešením
Tarek
Příspěvky: 11
Registrován: 01.02.2015, 11:42
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Řazení programů

Příspěvekod Tarek » 01.02.2015, 11:45

Dobrý den,

Velice by mne zajímalo, zda se dají nějak seřadit TV programy? Chci smazat nebo přesunout programy které nemám v HD.
Našel jsem manuál k STB kde to bylo napsáno, jak přesunout programy, bohužel nepodařilo se mi to. Zkoušel jsem to několikrát a pokaždé bez úspěchu. Poradí mi někdo?
Předem děkuju

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Řazení programů

Příspěvekod x-rated » 01.02.2015, 13:31

přesouvat by jít mělo, ale smazat duplicitní neHD ne :cry: taky bych se jich rád zbavil, ale bohužel :?
ale možná je lepší to nechat v pořadí, v jakym to je, kdyby se objevilo něco novýho, tak to nepřehlídneme :)
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

Tarek
Příspěvky: 11
Registrován: 01.02.2015, 11:42
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Řazení programů

Příspěvekod Tarek » 03.02.2015, 08:31

Bohužel, přesouvat mi to nejde. Včera mi přestal jít inetrenet - wifi tak jsem volal operátorovi a má dnes přijet servisák skrz wifi tak ho zaúkoluju aj skrz řazení, pak dám vědět ;-)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Řazení programů

Příspěvekod x-rated » 03.02.2015, 18:07

tak jak to dopadlo? :P
a co vůbec bylo za problém s wifi? :o
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

Tarek
Příspěvky: 11
Registrován: 01.02.2015, 11:42
CenTrio internet: nemám
CenTrio televize: nemám
CenTrio telefon: nemám

Re: Řazení programů

Příspěvekod Tarek » 03.02.2015, 21:00

Takže, s wifi byl problém že router se nějak sám přenastavil, že všechny ETH výstupy + antény byly nastaveny na TV. Technik vůbec nevěděl jak se to mohlo stát. A problém s řazení programů taky vyřešen :-)
Zkusil to ze starým STB a nešlo mu to taky nevěděl proč, nakonec skočil do auta pro nový kus (malý hezčí STB a rychlejší!)
A už to všechno funguje i obraz je mnohem hezčí :)
Tak konečně z toho mám radost :)

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1283
Registrován: 10.01.2012, 10:13
CenTrio internet: 1000/500 Mb/s
CenTrio televize: mám
CenTrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Řazení programů

Příspěvekod x-rated » 03.02.2015, 21:18

tak tos měl možná ještě ten starej křáp sweden telecom, tam trvalo všechno půl dne (v tom lepším případě) :? hlavně že to dobře dopadlo 8-)
x-rated
CenTrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(


Zpět na „Technická podpora“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron
Máte dotazy nebo připomínky? Rádi Vám poradíme.
Zdarma se přihlásit