TV Archiv neustále s problémy

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: TV Archiv neustále s problémy

23.12.2015, 15:24

ten dotyčnej měl evidentně starost, jak ti nacpat hbo go, nějakej polofunkční archiv si nejspíš jenom ze soucitu vyslechnul a tim to pro něj skončilo :D to chce tam extra zavolat jenom kvůli tomu, jinak se to nepohhne
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
muaddib
Příspěvky: 10
Registrován: 16.12.2015, 20:28
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: TV Archiv neustále s problémy

06.01.2016, 16:04

Obavam se, ze jde o problem s unicastovym provozem. Multicast funguje bez probleu bez sekani, ale jakmile se na neco chcete podivat ze zaznamu nebo z archivu je problem. Zasekavani obrazu behem celeho prehravani. I kdyz to stoji cca 50,- kacek je to k nasrani kdyz se ti obraz kazdejch 10 vterin na 1sec zasekne. Az budu mit chvili cas tak to budu s centriem resit.

Navic je dost podivne ze v balicku internet a TV dostanes zarizeni, ktery neumi priorizovat provoz ... Stahovat neco na netu a pustit si archiv = leporelo.

Az se pobavim s podporou centria dam vedet.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: TV Archiv neustále s problémy

06.01.2016, 16:09

jestli to tak je, tak se divim, že to ještě nikdo neřeší :?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
muaddib
Příspěvky: 10
Registrován: 16.12.2015, 20:28
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: TV Archiv neustále s problémy

06.01.2016, 16:32

Je dost mozne, ze to bude "lokalni" problem. Tak jako byl problem, nebo mozna jeste je, s HD programam.

no avatar
muaddib
Příspěvky: 10
Registrován: 16.12.2015, 20:28
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: TV Archiv neustále s problémy

06.01.2016, 17:49

Tak odpoved od centria je takova ze se jedna o problem na serveru kde se nahravky ukladaji (takze je to globalni problem) a dokonce nabizeji zruseni sluzby nPVR do doby nez bude problem vyresen.... coz nevesti nic dobreho. Resp. nevesti to rychle vyreseni problemu.

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1495
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Nej internet: mám
Nej televize: mám
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: TV Archiv neustále s problémy

06.01.2016, 17:52

hlavně že v doplňkovejch službách se pořád nabízí :roll: některý problémy se u centria vlečou pekelně dlouhou dobu :?
jo a někam zmizelo tv2go (už před delší dobou), bez jakýkoliv zmínky :|
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

no avatar
blackwire
Příspěvky: 104
Registrován: 01.03.2012, 16:38
Nej internet: nemám
Nej televize: mám
Bydliště: Jižní město - Horní Roztyly / Chodov

Re: TV Archiv neustále s problémy

08.01.2016, 15:17

Tak je určitě super, že o tom vědí a umožňují i zrušení této služby. Na druhou stranu, vědí o tom už cca 5 let. Když jsem k nim přešel, tak samozřejmě nPVR popř. PauseTV nenabízeli, ale poskytovali pouze obdobu současné Videopůjčovny, což je podobný princip a kde již tento problém byl. Ano přiznávám funguje jim to trochu lépe. Dříve se to sekalo cca každých 5s v délce trvání 1-2s, dnes je to cca každých 10s v délce trvání 0,5 - 1s.

Přesně jak píše muaddib, Multicast nemá problém. Nevěřím, že je to IPTV serverem, ale spíše saturací sítě popř. špatně řízeném QoS.

no avatar
muaddib
Příspěvky: 10
Registrován: 16.12.2015, 20:28
Nej internet: nemám
Nej televize: nemám

Re: TV Archiv neustále s problémy

10.01.2016, 21:35

Mno at je to tak nebo tak :-) jestlize je to uz par let co s tim je problem tak se to asi za par mesicu nevyresi :( skoda... Tahle funkce, kdyz funguje tak stoji za tech 49,- korun ... Co se da delat... Holt budu nahravat lokalne.

Odpovědět