Zamrzani

Odpovědět
no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Zamrzani

04.03.2013, 01:26

mam problem. Pokud na televizi prepnu zdroj ze settop boxu na jiny a cca po 15 minutach zpet na nej, tak mi to hlasi, ze settop box byl odpojen a pomuze jen restart settop boxu...
jako reseni jsem zkousel vymenu kabelu, zmenu vtupu na TV, dokonce i zmenu za jiny settop box... a stale nic
Nema nekdo nejake zkusenosti?
predem moc dik za odpovedi

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 03:28

a u jiný televize se to chová stejně?
pokud ne, tak by to nejspíš chtělo aktualizovat firmware televize...
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 03:38

Bohuzel ted nemam doma zadnou jinou televizi ny ktere bych to mohl vyzkouset... ale firmware TV je auktualni, to byla hned jedna z prvnich veci...

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 03:46

jestli to dělá i druhej set-top box, tak buď je to problém set-top boxů, nebo týhle jedný televize a bez vyzkoušení na druhý televize se to zjistí těžko :|
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 04:12

Tak mam 14dni staryho samsunga, tak nepredpokladam, ze by tam mohl bejt nejakej problem...

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 04:21

nikdy nevíš, třeba je tam nějaká nekompatibilita právě tohohle modelu :) a i když je smasung většinou fajn, tak některý televize sou přinejmenším zajímavý :?
každopádně to chce vyzkoušet na jiný, aby se potvrdilo, kde je chyba...
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 16:29

tak jedinej problem je s HDMI, kdyz to pripojim pres jiny rozhrani, tak to funguje...
Ja uz jsem z toho opravdu blazen...

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 16:33

a co zkusit ještě jinej HDMI konektor? :) ta televize jich určitě bude mít víc...
jinak co máš za stb? já mám sweden telecom a mám tam jenom hdmi a pak moře nějakejch malejch barevnejch kulatejch...
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 16:36

samozrejme jsem zkousel fsechny HDMI... nevim, mam nejakej albis...

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 16:40

aha, ten novej :)
určitě by to chtělo zkusit tu jinou televizi a pokud bude problém i tam, tak udělat bugreport...
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 16:43

no s tim bude prave problem... nic s HDMI tu nemam... a pres SCART a AV to funguje...
Mam dojem, ze asi si fakt nejak nerozumi televize s STB...

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 16:47

no to nepochybně :D ale chce to zjistit, jestli je chyba v televizi nebo stb... u stb by to mohli borci ošéfovat v novym fw, kterej se určitě chystá, ten poslední toho opravoval hodně, ale nejdřív se to musí potvrdit nebo vyvrátit...
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:10

No to ja samozrejme vim, ale ostatni zarizeni pres HDMI mi normalne fungujou... bez problemu

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:22

tak to vypadá spíš na ten stb :)
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:29

ja to jeste nejak odzkousim... a kdyz uz jsme u toho... funguje ti to prehravani jiz davanych poradu???

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:33

to snad ještě nefunguje, už rok se ale chystá :)
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:37

no ja nevim... jsem u centria jen chvili, ale vim, ze mi to obchodak normalne ukazoval...

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:43

jako že to už funguje? :o že by mi něco uniklo? :(
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:53

No jako ze jooo... na stb tu moznost mam taky... jen kdyz to zkusim, tak se to pokusi nacist a nic...

Uživatelský avatar
x-rated
Administrátor
Příspěvky: 1371
Registrován: 10.01.2012, 10:13
Centrio internet: 1000/500 Mb/s
Centrio televize: mám
Centrio telefon: mám
Bydliště: Praha 8 Kobylisy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzani

04.03.2013, 17:59

tak nevim... asi sem něco zaspal :?
x-rated
CentrioZone.cz admin
admin@centriozone.cz
Obrázek
tak přesně takhle už centrio internet nejede :(

no avatar
informer
Příspěvky: 56
Registrován: 11.12.2012, 10:04
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám

Re: Zamrzani

05.03.2013, 15:16

Na STB Albis to přehrávání normálně funguje, ale jen u ěnkterých programů. pokud ne, tak je někde konkrétní chyba.
To zamrzání Ti dělá kterej settopbox?

no avatar
jakll
Příspěvky: 17
Registrován: 04.03.2013, 01:21
Centrio internet: nemám
Centrio televize: nemám
Centrio telefon: nemám
Bydliště: Petrovice

Re: Zamrzani

07.03.2013, 19:45

To zamrzani dela prave albis... ale pouze jen kdyz je pripojenej pres HDMI, resp on nezamrzne, ale jen pres to HDMI nepredava obraz ani zvuk jinak pres ostatni vystupy funguje...

Odpovědět